• Español
  • English
  • Català
Info y reservas:
+34 647032639
info@anoiaballoons.com
Abrir menú

Volar cerca de Barcelona

Volar amb globus a Igualada significa gaudir de la màgica muntanya de Montserrat, camps de blat, ordi, vinyes i boscos mediterranis.

L’Anoia és una comarca situada al centre de Catalunya, plena de matisos i contrastos. Al nord tenim l’Alta Anoia, amb els seus altiplans dominats pel groc dels cereals a l’estiu i pels verds a la primavera; al centre de la comarca es troba la Conca d’Òdena, caracteritzada pels boscos frondosos i per ser la zona més poblada, i, finalment, al sud, la Baixa Anoia, la zona més mediterrània, plena de camps d’oliveres.

El patrimoni històric de l’Anoia és ric i divers. Visitar els castells de la comarca és conèixer el nostre passat.

La durada del vol serà d’una hora o hora i quart, aproximadament, segons el vent i l’orografia del terreny. Podrem arribar a una alçada de 1000 metres.

Durant el vol amb globus l’equip de terra ens seguirà amb el 4×4, mantenint la comunicació per ràdio.

En acabar celebrarem amb el típic brindis amb cava, un petit refrigeri al mateix camp d’aterratge (o restaurant si les condicions sanitàries ho permeten) i un diploma de vol.

També un reportatge de fotos i vídeo.

RECOMANACIONS PER AL DIA DEL VOL;

Portar roba còmoda i calçat adequat per caminar pel camp. La vestimenta serà d’acord amb l’època de l’any, a l’estiu es pot volar amb màniga curta, però a l’hivern necessitaràs roba d’abrigar.
Utilitzar sabates, sabatilles esportives o botes de trekking, ja que la major part dels enlairaments i aterratges els fem al camp, per la qual cosa convé evitar els talons i sandàlies.
L’espai a l’interior de la barqueta és limitat, per això us demanem que porteu bosses petites.
També és aconsellable que porteu la vostra càmera de fotos.

Per motius de seguretat Anoiaballoons no recomana el vol a:

Dones embarassades, nens petits, amb una estatura inferior a 1 metre i persones que pateixin malalties greus.

Galería de fotos

Contacta con nosotros

Envíanos un mensaje, te informaremos de todo lo que necesites.

Mensaje enviado
Hemos recibido tu mensaje correctamente. Pronto nos pondremos en contacto a través de la información que nos has proporcionado.